Δραστηριότητες

Δραστηριότητες

21 Μαρτίου, 2023 2024-03-21 13:26

Δραστηριότητες στη Χερσόνησο

lychnostatis hersonissos

Υπαίθριο Μουσείο Λυχνοστάτη

Το Υπαίθριο Μουσείο Λυχνοστάτη είναι το νήμα ανάμεσα σε εσάς και τον Κρητικό Λαϊκό Πολιτισμό, την Εθνολογία και την Κρητική Φύση και Περιβάλλον, ένα μονοπάτι για να γυρίσετε πίσω στο χρόνο και να εξερευνήσετε τις κρητικές γοητευτικές καταβολές.

Οι εκθέσεις βασίζονται στην βραβευμένη ιδιωτική συλλογή του Γιώργου Μαρκάκη. Το μουσείο απέχει μόλις 23 λεπτά με τα πόδια από το Sea Breeze Hotel.

Παλιά Πόλη Χερσονήσου

Όλα ξεκίνησαν περίπου 2 χιλιόμετρα μακριά από το Sea Breeze Hotel, στον Παλιό Πύργο της Χερσονήσου ή όπως έλεγαν οι ντόπιοι, την Άνω Χερσόνησο.

Παρθένο και ξεχωριστό από την παραλιακή Χερσόνησο, αυτό το χωριό διατηρεί τα γραφικά σοκάκια του και την τυπική αρχιτεκτονική του, ενώ είναι το ιδανικό μέρος για να δοκιμάσετε τοπικό κρασί και κρητικές γεύσεις.

hersonissos village
cretaquarium central hotel in hersonissos

CRETAquarium Θαλασσόκοσμος

Φανταστείτε ένα μέρος όπου θα μπορούσατε να παρατηρήσετε σε μια επίσκεψη μια ευρεία συλλογή των ειδών και των οικοσυστημάτων της Μεσογείου. Αυτό το μέρος είναι το CRETAquarium Thalassokosmos, μόλις 12 χιλιόμετρα μακριά από το Sea Breeze Hotel και θα σας καταπλήξει!

Γνωρίστε τους υποθαλάσσιους βιότοπους αυτών των αρχαίων πολιτισμών με ξενάγηση από επαγγελματίες.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens