Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

29 Μαρτίου, 2021 2023-07-20 8:22

Κάνουμε το καλύτερο να προσφέρουμε σε όλους τους επισκέπτες μας τις υπηρεσίες και τις παροχές για να κάνουν τη διαμονή τους αξέχαστη.

Καλως ήλθατε

Υποδοχή

Σας καλωσορίζουμε στην υποδοχή μας. Εδώ μπορείτε να λάβετε πλήρεις πληροφορίες για την Κρήτη καθώς και να κάνετε κράτηση για ξεναγήσεις, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, εκδρομές και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα επιθυμείτε!

Η Υποδοχή μας λειτουργεί:

Morning

Πρωινό

Το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας είναι διαθέσιμο κάθε πρωί στο Sky Bar του ξενοδοχείου και περιλαμβάνει μπουφέ, ευρωπαϊκές και αμερικανικές επιλογές. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε το πρωινό στην ιδιωτικότητα του δωματίου σας.

Ώρες λειτουργίας πρωινού: Κάθε πρωί από τις 07:30π.μ έως τις 11:00π.μ

central hotel in hersonissos

Φαγητό και Ποτό

Sky Bar

Sky Bar Sea Breeze στον 4ο όροφο λειτουργεί ως ο κύριος χώρος πρωινού μας. Μετά το πρωινό μπορείτε να απολαύσετε ποικιλία από αναψυκτικά, σνακ με υπέροχη θέα στον κόλπο της Χερσονήσου.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε από την υποδοχή μας για τις εξαιρέσεις λειτουργίας σε ώρες & ημέρες.

Συναντήσεις & Εκδηλώσεις

Αίθουσα Συνεδριάσεων

Η αίθουσα συσκέψεων του ξενοδοχείου έχει χωρητικότητα 10 ατόμων σε διαρρύθμιση αίθουσας συνεδριάσεων και 18 ατόμων σε αμφιθεατρική διαρρύθμιση.

Υπηρεσία καθαριότητας

Καθαρό δωμάτιο

Η υπηρεσία καθαρισμού είναι καθημερινά στη διάθεσή σας από τις 10:00π.μ έως τις 14:00μ. μ

Καθημερινά προσφέρεται υπηρεσία καθαρισμού σε κάθε δωμάτιο, εκτός και αν έχει τοποθετηθεί έξω από την πόρτα η κόκκινη πινακίδα «Μην Ενοχλείτε».

Εκδηλώσεις Γενεθλίων

Επιπλέον Υπηρεσίες

Με επιπλέον κόστος 35,00 ευρώ, ετοιμάζεται πακέτο έκπληξη επετείου και γενεθλίων

central hotel in hersonissos
central hotel in hersonissos

Υπηρεσία κρατήσεων

Δραστηριότητες & Εμπειρίες

Στο χώρο της υποδοχής υπάρχει τουριστικό γραφείο, όπου μπορούμε να κάνουμε κράτηση για μεταφορές & εκδρομές, πεζοπορίες, επισκέψεις τέχνης και πολλές ακόμη δραστηριότητες κατά παραγγελία σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε κάθε είδους δραστηριότητες & εμπειρίες, επιλογή οδηγών, check in πτήσεων και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens