Τοποθεσία

Τοποθεσία

21 Μαρτίου, 2023 2023-07-20 8:11

Γνωρίζατε ότι η Χερσόνησος ήταν κάποτε ένας πολύ γνωστός πειρατικός κόλπος; Σήμερα, τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο! Η παραθαλάσσια αυτή πόλη προσφέρει πολλές επιλογές για ψώνια και διασκέδαση, φαγητό, ιστορικά αξιοθέατα, όλα περιβαλλόμενα από απομονωμένους κολπίσκους καθώς και από μεγαλύτερες παραλίες.

malia ancient city palace

Μινωικό Ανάκτορο Μαλίων

Εκτείνεται σε πάνω από 7.500 τ.μ. ιστορίας, με απαρχές από τη νεολιθική περίοδο, το Μινωικό Ανάκτορο Μαλίων είναι ένα από τα Μινωικά Ανάκτορα. Αυτή η πολυεπίπεδη κατασκευή, φέρεται ότι περιείχε κεντρική αυλή, θέατρο, ιερά, εργαστήρια βασιλικών συνοικιών και αίθουσα συμβουλίων.

Αρχαιολογικός Χώρος Κνωσού

Η Κνωσός, μια από τις σημαντικότερες πόλεις της αρχαιότητας κατοικούνταν αδιάκοπα από τη νεολιθική περίοδο μέχρι τον 5ο αιώνα π.Χ. Το μεγαλοπρεπές αυτοκρατορικό συγκρότημα κάλυπτε παλαιότερα 20.000 τ.μ και καταγράφεται πως είχε επίσης πολλά επίπεδα.

Το Παλάτι της Κνωσσού είναι ευρέως αναγνωρισμένο ως μνημείο παγκόσμιας αρχιτεκτονικής και πολιτιστικής κληρονομιάς για τα μοναδικά κατασκευαστικά χαρακτηριστικά του, της υψηλής αισθητικής τοιχογραφίες, που έχουν επιβιώσει ανά τους αιώνες και τον σημαντικό ρόλο του στη ναυτιλία και το εμπόριο στη Μεσόγειο.

minoan civilization

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens